Havalı Yatak Fiyatları

Havalı Yatak Fiyatları

Havalı yatak fiyatları için www.hazinemedikal.com adresi üzerinden baktığınızda Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerine göre fiyat yazılmadığını göreceksiniz. Kaliteli hasta yatakları satan ve kiralayan şirketimiz, havalı yatakları da sizlere sunmaktadır. Modellerimizde birini satın aldıktan sonra 2 yıl garantisi olmakla birlikte, 10 yıl boyuna yedek parça teminatında bulunuluyor. Belli bir kalitede model çeşitliliğine sahip olmakla beraber ihtiyaç olan doğru ürünü seçmenize yardımcı olunmaktadır. Bu müşteri memnuniyetinin en yüksek seviyede olmasını sağlamaktadır. Müşteri memnuniyetine oldukça önem veren firmamız, tamamen sağlam, güçlü malzemeden üretilmiş ürünler satmaktadır. Satılan ürünlerin tamamının garantisi ve yedek parça teminin olması da bunun sonucudur.

Havalı yatak fiyatları, hastanın kilosu, bası yarası olup olmaması tabi eğer bası yarası varsa kaçıncı derecede olduğu, kılıfı, hava üfleme özelliği ve motor kalitesine göre değişmektedir. Her hastanın kullanacağı havalı yatağın aynı olması mümkün değildir. Bu yüzden böyle bir ürüne ihtiyacınız olduğunda hastanızı tanımadan gerekli soruları sormadan size satış yapmak isteyenlerde uzak durmalısınız. Amaç firmanın elindeki ürünü almak olmamalı. Kaldı ki havalı yatak almak için uzman olmaya gerek yok. Sadece konu uzman olduğuna inanacağınız ve size seçenek sunabilecek kalite bir firma ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Tabi ki satış kadar satış sonrası hizmetler içinde kiminle görüşeceğinizi ürünü almadan önce mutlaka öğrenmelisiniz.

Havalı yatak fiyatları için tarafımıza sipariş verdiğinizde kısa süre içerisinde teslimatın gerçekleşeceğinden emin olabilirsiniz. Havalı yatak siparişinin ardından Hazine medikal şirketi, İstanbul içerisinde yaşıyorsanız, aynı gün içerisinde teslimatın gerçekleşmesini sağlamaktadır. Şehir dışında yaşayan kişiler, 1-2 gün içerisinde kargo ile gönderimini yapmaktadır. Teslimatın ardından ürünü fişe takarsanız, hiçbir sorun yaşamadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Müşteri temsilcilerinden satın alma sonrasında da yardım isteyebiliyorsunuz. Taşınma durumunda ya da hastaneye götürme, eve geri gelme gibi zamanlarda havalı yatağınızın nasıl taşınacağı konusunda her zaman bizi arayabilirsiniz.

Boru tipi, pozisyon aldıran, hava üflemeli, masaj yapan, silinebilir, antibakteriyel havalı yatak modellerimiz için mağazamızda hastanın altı günü gelip deneyebilir daha sonra hangi ürünü alacağınıza karar verebilirsiniz. Bu hizmet için herhangi bir ücret alınmamakta olup 5-6 farklı modelin teşhirini bulabileceğiniz ender firmalarda biri olduğumuzu belirtmek isteriz

İlgili Ürünler