Hasta Yatağı Yeşilköy

Hasta Yatağı Yeşilköy

Hasta Yatağı Yeşilköy bölgesinde yatan hastalar için kullanılan ürünlerdir. Hasta yatağı hastaların tedavi sürecinde evde veya hastanelerde kullandıkları karyolalardır. Hasta yatağını normal yataktan ayıran özellikleri vardır.  Bu özellikleri genel olarak değerlendirirsek hasta yatağı; başlığı olan, hastanın düşmemesi için yan korkulukları olan, baş kısmı hastanın istediği zaman oturabilmesi için hareketli olan hastanı ayaklarını vücut hizasından yukarı kaldırabilen karyolalardır.

Hasta yatağı çeşitleri manuel , iki motorlu, asansörlü, yoğun bakım hasta yatakları olarak  dört gruba ayrılır. Farklı bir şekilde sınıflandırırsak manuel ve kumandalı olarak ikiye ayırabiliriz. Şimdi yine sıra ile her yazımızda bu sınıflandırmayı kullanarak hasta yataklarını sınıflandırarak anlatalım.

Bu gün ki yazımızda manuel hasta yaklarından tek taraflı manuel hasta yatağını anlatmaya çalışacağız.

Tek Taraflı Manuel Hasta Yatağı veya Tek Hareketli Manuel Hasta Karyolası diye bilinen model sadece baş kısmı kalkan hasta Yatağı modelidir. Tek Taraflı hasta Yatağı modelleri günümüzde pek rağbet görmemektedir. Buna rağmen halen bazı hastanelerimizde bu hasta Yatağı modeline rastlamamız mümkündür. Hatta hasta Yatağı modellerinin babası veya atası diye adlandırabiliriz bu hasta Yatağı modelini. Tek taraflı manuel hasta Yatağı modeli sadece belden baş kısmına kadar olan bölmeyi rulmanlar vasıtasıyla dönerek kaldırabilen karyolalardır.

Sırada ki yazımızda İki Hareketli Manuel Hasta Karyolası bahsedeceğiz

İhtiyaç durumunda sipariş vereceğiniz hasta yatağı Yeşilköy ilçesindeki adresinize İstanbul’da ki diğer otuz sekiz ilçede ve İstanbul dışında olduğu gibi firmamızın Şişli’de ki bayiinden size ulaştırılabilecektir. Sipariş edilmiş hasta yatağı Yeşilköy ilçesinde ki adresinize İstanbul’da ki diğer otuz sekiz ilçede olduğu gibi dört saat içerisinde ulaştırılacaktır. Şehirler arası siparişler de ise siparişiniz aynı gün içerisinde kargoya verilir.

İlgili Ürünler