Hasta Yatağı Nasıl Alınır?

Hasta Yatağı Nasıl Alınır?

Hasta yatağı almak için öyle çok uğraşmanıza gerek yok.

Hele hasta yatağı alacağım diye hastane hastane gezmenize de gerek yok. Çünkü hasta yatağı medikal sağlık ürünleri satan medikal firmalar vardır. Genelde hastanelere yakın yerlerde bulunurlar. En iyi yer onların internet siteleridir. Örneğin hasta yatağı satan firma yazın bir sürü medikal firması karşınıza çıkar. Hasta yatağı alırken hastanızın durumuna, yetişkin olup olmamasına ve cinsiyetine göre çeşitli ebat ve fonksiyonlarına dikkat edin. Ola ki hastanızın ihtiyacına uygun olmayabilir.

Hasta Yatağı alırken önce doktorunuza başvurabilirsiniz. Gerekli bilgiyi doktordan aldıktan sonra Hazine Medikal olarak bizimle iletişime geçerek size en uygun hasta yatağını seçmenize yardımcı olabiliriz. Hastanın boy, kilo ve hastalık gibi durumları baz alınarak size en uygun hasta karyolasını beraber seçeriz. İhtiyaç duruma göre yemek masası, tekerlekli sandalye, serum askı aparatı gibi ürünlerde mevcuttur.

Uygun ürünler seçildikten sonra İstanbul içinden verilen siparişlerde servis ekibimiz ortalama 4 saat gibi bir sürede evinize gelerek kurulumu sağlamaktadır. Bu süreçlerin tamamı ücretsiz olup sizin programınıza göre uygun zamanda teslimat yapılmaktadır.

İstanbul dışından verilen siparişlerde ürünler kullanıma hazır olarak paketlenerek kargo firmaları aracılığıyla gönderilmektedir.

İlgili Ürünler