Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları,  sağlık açısından tedavi görmekte olan hastaların sosyal ve fiziki yaşamlarına destek için tercih edilirken belirlenmektedir. Hasta karyolası olarak da bilinen yataklar, genel özelliklere sahip olmaktadır. Hasta yataklarının baş kısmının kaldırıp indirilmesi ve ayak kısmının kaldırılıp indirebilmesi de, özellikler içerisinde yer alıyor. Hastanın düşmemesi için yan korkuluklar bulunmaktadır. Korkulukların bulunduğu yataklar, güvenli ve tavsiye edilmekte olan yatak türleri olarak biliniyor. Yatağın tekerlekleri ve serum askısı da, hasta yataklarının olmazsa olmazları içerisinde bulunuyor. Hasta yatağı kiralama, son zamanlarda büyük gelişim göstermektedir. Kiralama seçeneklerinin artması ile hasta yatağı kiralama fiyatları da değişiyor. Sizler için en uygun modeli, en uygun fiyatlardan kiralamak için araştırma yapmanız gerekmektedir.

Hasta yatağını dilerseniz, evinize de getirebiliyorsunuz. Teknolojinin gelişimi ile birlikte, hasta yatağını evinize getirebilirsiniz. Yatakların piyasaya sunulması ile birlikte hastaların daha kolay iyileşmeye başladıkları görülüyor. Hastalık derecelerine göre artık hastanede yatmanıza gerek kalmamaktadır. Hasta yatağının çıkması ile birlikte, kendi evinizde de istirahat edebilirsiniz. Hastaya en iyi şekilde bakmasının yanında, hastanın daha kısa sürede iyileşmesini de sağlamaktadır. Hastanın bakımına ve hareket kolaylığına büyük katkısı bulunmakta olan yataklar, motor sistemiyle çalışmaktadır. Motor sisteminin çalışabilmesi için elektrik gerekirken, modellerin her birinin elektrik ile çalıştığı görülüyor.

Hasta yatağı kiralama fiyatları için modellere göz atabilirsiniz. Modellerin geniş olması, seçme hakkınızın daha rahat olmasını sağlıyor. Her modelin farklı tip özelliklerinin bulunduğu unutulmamalıdır. Sizler için en sağlıklı modeli seçtikten sonra internet sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Modeller içerisinde;

  • HM-1100 Ekonomik Motorlu Hasta Yatağı
  • HM-1450 Abs Dual Hasta Yatağı
  • HM-1800 Elektrikli 2 Motorlu Ahşap Kaplama Hasta Yatağı
  • HM-1900 Full Abs Dual Hasta Yatağı
  • HM-2850 Full Abs Asansörlü 3 Motorlu Hasta Yatağı
  • HM-3300 Full Abs Asansörlü 4 Motorlu Hasta Yatağı
  • HM-4000 Alman Ahşap Asansörlü ve Katlanabilir 4 Motorlu Hasta Yatağı
  • HST-1 Abs Hasta Yatağı Seti
  • HST-2 Full Abs Hasta Yatağı Seti
  • HSL-250 4 Parçalı Kumaş Hasta Yatağı Şiltesi
  • HSL-350 Sıvı Geçirmez Cnc Kesim Hasta Yatağı Şiltesi
  • HSL-500 10/4 Visko Karışım Sıvı Geçirmez Kılıflı Hasta Karyolası Yatağı

yer almaktadır. Modellerin her birinin farklı tip özellikleri bulunurken, modeller hakkında en detaylı bilgiyi ise iletişim kanalları üzerinden yetkililerden alabilirsiniz. Modellere göre fiyatlarda da değişiklik olmaktadır. Her modelin özelliklerinin farklı olması, fiyatlarının da farklı olmasına neden olmaktadır. Özel günlerde, fiyatlarda değişiklik olabilmektedir. Fiyatları ise internet sitesi üzerinden güncel olarak görebilirsiniz.

Tamamen elektrikli olarak çalışan hasta yatağı modelleri, kablolu kumanda üzerinden kontrolü sağlanmaktadır. Sırt ve ayak hareketleri için iki motorlu hasta yataklarını kullanabilirsiniz. Üç ve dört motorlu olanlar ise yükselme ve alçalma özelliklerine sahiptir. Yan korumlar ise fiyatla doğru orantılı olmakla birlikte, bütün ürünler için karyola verilmektedir. İstanbul içinde yaşıyorsanız, hasta yataklarının kurulumu da şirket tarafından yapılıyor. Şehir dışında yaşıyorsanız, almış olduğunuz hasta yatağı modeli, anlaşmalı kargo firması tarafından sizlere gönderilmektedir. Bina kapısına getirilen yatağı aldıktan sonra sadece dairenize çıkarmak ve motorunu fişe takmanız kalmaktadır.

Hasta yatağı kiralama fiyatları için uygun modeli nasıl seçerim? En uygun model, kilonuza ve hareket yeteneğinize göre seçilmektedir. Sizlere en uygun modeli seçtiyseniz, e-mail veya telefon ile siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hasta yataklarını denemek istiyorsanız, şirketin ana ofisini ziyaret edebilirsiniz. Bütün modeller, iki yıl garantili olmaktadır. 10 yıl boyunca, yedek parça temini sağlanıyor.

İlgili Ürünler