Hasta Yatağı Fiyatları

Hasta Yatağı Fiyatları

Ev içerisinde bakımı yapılmak olan hastaların, hastalık sürecini en konforlu bir şekilde geçirebilmeleri için hasta yatağı kullanmak gereklidir. Tercih edilmiş olan hasta yatağı, hastalığın tedavi sürecine göre dikkatlice seçilmelidir. Doğru seçimde bulunarak uygun hasta yatağı fiyatları ile hasta yatağı elde etmek mümkündür.

Pek çok farklı özellik hasta yatağının fiyatının belirlenmesinde büyük rol oynar. Firmamızın bünyesinde bulunmakta olan bütün hasta yataklarının üretiminden yapılan montajına kadar sağlığa zararlı olan hiçbir malzeme kullanmamaktadır. Hasta yatakları, birinci sınıf kaliteli malzemeler ve iyi işçilik harcanarak hazırlanır. Böylece tüm fonksiyonlarının kusursuzca çalışması sağlanmaktadır.

Fiyat Hangi Özelliklere Göre Belirlenir?

Elektrikli hasta yatakları, diğer manuel olan modellere oranla çok daha yüksek fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Hatta üç motorlu ve dört motorlu hasta yatakların en yüksek hasta yatağı fiyatları ile satışa sunulmakta olunan modeller olduğunu söyleyebilmekteyiz. Bu tür modeller, hastaya kolay hareketler ile yatağı hareket ettirme imkânı sağlar. Bu yüzden diğerlerine göre biraz daha pahalıdır.

Manuel hasta yatakları, elektrikli olan modellere oranla daha uygun hasta yatağı fiyatları ile satılır. Bu yüzden özellikle ev tedavisi için tercih edilmektedirler. Bu tür modellerde yatağın hareketi manuel olarak hareket ettirilen mekanik bir düzeneğe bağımlıdır. Çift ayarlı olan modeller, sadece baş kısmı kaldırılabilen tek ayarlı olan modellere oranla daha da pahalıdır. Bu modeller, hareketleri kısıtlı olmayan hasta kişilerde tercih edilir.

Kısa süreli hasta yatağı kullanım ihtiyaçlarınız için hasta karyolası satın almak yerine, hasta yatağı kiralama yoluna gidebilirsiniz.

İlgili Ürünler