Elektrikli Hasta Yatağı Kiralama

Elektrikli Hasta Yatağı Kiralama

Elektrikli hasta yatağı kiralama, günümüz teknolojisinin gelişiminin en büyük örnekleri arasında yer almaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile ortaya birçok hasta yatağı çıkmaktadır. Çıkan hasta yatakları arasında en işlevli olan ise elektrikli hasta yatağı olarak bilinmektedir. Elektrikli hasta yatağı, en pratik çalışmakta olan hasta yataklarından birisidir. Yatağın belirli özellikleri bulunmakla birlikte, uygun fiyattan kiralamak istiyorsanız, Hazinemedikal.com adresini tercih edebilirsiniz. En uygun fiyattan hasta yatağı kiralama yapan şirket, aynı zamanda birinci sınıf ürünleriyle dikkat çekiyor. Hasta yatağını sipariş verdikten kısa süre içerisinde siparişiniz yola çıkmaktadır. İstanbul'da yaşıyorsanız, aynı gün içerisinde evinize getirilmektedir. Şehir dışında yaşayan kişiler ise 1-2 gün içerisinde hasta yataklarına kavuşabilmektedir. Hasta yatağının binanızın önüne getirilmesinin ardından kurulumu ve taşımayı ise sizler yapıyorsunuz. Kurulum oldukça basit olmakla birlikte, sadece fişe takmanız yeterlidir.

Hasta yatakları hakkında araştırma yaptığınız takdirde, elektrikli hasta yatağının en çok tercih edilenlerin başında olduğunu görebilirsiniz. Hazine medikal şirketi de, sizlere en kaliteli elektrikli hasta yatağını kiralama şansını sunmaktadır. Ahşap kaplaması ile hastane görüntüsünde uzak dekoratif hasta karyolası olarak satılan elektrikli hasta yatağı, 2 motoru ile baş ve ayak kaldırma hareketlerini yapmaktadır. İç yatak ve dış yatak ölçüsü ise paylaşılmaktadır. İç yatak ölçüsü : en 90 cm, boy 190 m, yüksekliği 10-12 cm. Dış yatak ölçüsü : en 105 cm, boy 205 m ve yerden yüksekliği de 43 cm. Çapraz kilitli 360 derece dönebilen medikal plastik tekerler ise Abs dual hasta yatağının diğer özellikleri arasında bulunmaktadır.

Elektrikli hasta yatağı kiralama istiyorsanız, öncelikle teslimat bilgilerinizi şirketimize ulaştırmanız gerekmektedir. Daha sonrasında kurulum kaydını gerçekleştirirseniz, Hazine medikal şirketine hasta yatağının teslimatını gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul içerisinde gelmekte olan hasta yatağı kurumu için evinize en fazla 4 saat içerisinde teslimat yapılmaktadır. Hasta yatağı fiyatları ve ödeme koşullarına göz attığımızda, diğer şirketlerin çok daha üstünde olduğunu görebilirsiniz. İletişim numarası olarak 0212-210-10-44 numarasından veya 0507-653-25-15 numarası telefonlarından bizleri arayabilirsiniz.

Elektrikli 2 motorlu ahşap kaplama hasta yatağı için Hazine medikal şirketini tercih edebilirsiniz. En iyi hasta yatağını sizlere sunmakta olması, kaliteli şirket olduğunu göstermektedir. Elektrikli olmasının yanında 2 yıl garantisi de bulunmaktadır. 2 yıl garanti sürecinde herhangi bir arıza veya sorun halinde, firma tarafından sorun ortadan giderilmektedir. Bununla birlikte, 10 yıl boyunca yedek parça teminatı da yapılıyor. Şirketin kaliteli olması, elektrikli hasta yataklarının kalitesine de yansımaktadır. Elektrikli hasta yataklarını sipariş ettikten sonra hiçbir sorun yaşamadan, kısa süre içerisinde teslimatın gerçekleşeceğinden emin olabilirsiniz. Teslimatın gerçekleşmesinin ardından hasta yataklarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Elektrikli hasta yatağı kiralama için sipariş vermeniz gerekirken, siparişinizin ardından bulunduğunuz mesafeye göre, siparişin teslimatının yapılacağından emin olabilirsiniz. Elektrikli hasta yatağı kiralama için sipariş vermeniz gerekmekle birlikte, siparişinizin ardından yetkililerden bilgi alabilirsiniz.

En iyi elektrikli hasta yatağı kiralama için firmamızı tercih etmelisiniz. Hazine medikal şirketindeki hasta yataklarına bakarsanız, hepsinin birbirinden kaliteli olduğunu görebilirsiniz. Kaliteli hasta yataklarını aldıktan sonra sizlerde konforun evinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Hastanede kalmak istemiyorsanız, elektrikli hasta yatağı alabilirsiniz. Hasta yatağı, hastanedeki konforun evinize gelmesini sağlamaktadır. Kendi evinizde, en kaliteli ve konforlu şekilde hastalık sürecinizi atlatabilirsiniz. Diğer hasta yataklarına da göz atabilirsiniz. Birçok hasta yatağı bulunmakla birlikte, hasta yatakları içerisinde elektrikli olanların sizler için daha konforlu olacağından emin olabilirsiniz.

İlgili Ürünler