3 Motorlu Hasta Yatağı Kiralama

3 Motorlu Hasta Yatağı Kiralama

3 motorlu hasta yatağı kiralama servisinin son zamanlarda daha çok tercih edilmesi, modellerinin artmasıyla doğru orantılıdır. Daha farklı modellerin ortaya çıkması sebebi ile seçeneklerde artarken, son zamanlarda en çok tercih edilenler arasında ise 3 motorlu hasta yatağı yer almaktadır. Daha geniş kapsamlı olmasının yanında, ihtiyaçlara daha uygun olmasıyla dikkat çekmektedir. Eğer sizlerinde 3 motorlu hasta yatağı kiralama düşüncesi varsa, Hazinemedikal.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Şirkette 3 motorlu hasta yatağı kiralayabilmeniz için seçenekler bulunmaktadır. Seçenekler arasında işinize en uygun geleni seçtikten sonra kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

  • Sırt ve ayak hareketleri, yükseklik, sırt-ayak hareketi (vasküler), diz kırma, kardiyak, 3 adet DC motor ile ayarlanır.
  • Pozisyonlar korkulukların iç ve dış kısmında bulunan dokunmatik paneller ile kontrol edilir
  • Kolay çıkarılabilir özellikte Polipropilen (PP) baş ve ayak ucu panelleri
  • 4 parça PP malzemeden imal amortisörlü, korkuluklar
  • 4 parça kolay temizlenebilir ABS plastik yatma yüzeyi
  • Elektrostatik toz boyalı metal aksam
  • ABS plastik muhafazalı alt şase
  • Ø125 mm çapında, 360° dönebilen tamamı frenli tekerler
  • Karyolanın 4 köşesinde aksesuar yuvaları, 1 adet yükseklik ayarlı serum askısı

         Opsiyonel Özellikler

  • Mekanik CPR
  • Hemşire Kontrol Kumandası
  • Batarya
  • Merkezi Fren
  • Trendelenburg

 

Yukarıda yer alan özellikler, 3 motorlu hasta yatağının ne kadar ayrıntılı bir ürün olduğunu göstermektedir. Hastanın kendini en üst düzeyde rahatlıkta hissetmesi, konforun yüksek olması vb. durumlar, ürün ile birlikte yaşanmaktadır. Ürünün opsiyonel özelliklerine göz atıldığında, merkezi fren sisteminin olduğunu görmekteyiz. Merkezi fren sistemi, ürünün birinci sınıf kalitede olduğunu göstermektedir. Eğer sizlerde 3 motorlu hasta yatağı kiralamak istiyorsanız, site üzerinden sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz, İstanbul içerisindeki adreslere gün içerisinde teslim edilmektedir. Teslim süresinin en fazla 4 saat olduğu da belirtirken, şehir dışı için teslimat süresinde farklılık bulunmaktadır. Şehir dışına 1-2 gün içerisinde teslimat yapılırken, ürünün binanın önüne getirildiği belirtilmektedir. Ürünün binanın önüne gelmesinin ardından hastanın yapması gereken evine çıkarmaktan başlamaktadır. Daha sonrasında evinizde herhangi bir prize fişini taktığınız takdirde, 3 motorlu hasta yatağını kullanmaya başlayabilirsiniz.

3 motorlu hasta yatağı kiralamak istiyorsanız, sizlerde en uygun fiyatlardan kiralama yapabilirsiniz. Şirketin en üst seviyede yönetilmesi, ürünlerin kalitesine de yansımaktadır. Uygun fiyatlardan kiralama yapılmasının yanında, teslimat öncesinde, sırasında ve sonrasında her daim yardım alabiliyorsunuz. İnternet üzerinden yapılan araştırmalarda, 3 motorlu hasta yatağının daha kaliteli olduğunu görebilirsiniz. Bu kaliteyi sizlere sunması, şirketin genel kalitesini ortaya koymaktadır. Teslimat sonrasında 2 sene boyunca garantinin bulunması, ürünün güvenirliğini göstermektedir. Bu iki yıl boyunca, ücretsiz olarak teknik servis imkanından yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda 10 yıl boyunca, yedek parça temininde bulunabiliyorsunuz. Yedek parça teminatının yapılması da, ürünü aldıktan sonrada desteğin esirgenmeden devam ettiğini göstermektedir. En kaliteli hasta yatakları için Hazinemedikal.com adresini tercih edebilirsiniz. Hasta yatağı siparişini verdikten sonra evinize en kısa süre içerisinde geleceğinden emin olabilirsiniz. Hasta yatağının kaliteli olmasının yanında, uygun fiyattan satılması da özellikler arasında yer almaktadır. Sizlerde 3 motorlu hasta yatağını kiralama hizmeti almak için şimdi sipariş verebilirsiniz. Siparişinizin en kısa süre içerisinde yola çıkacağını görebilirsiniz. Kolay kurulumuyla hasta yatağına sahip olmak istiyorsanız, teslimat işlemlerine başlayabilirsiniz.

İlgili Ürünler